Ви з України і навчаєтесь у шведській народній вищій школі (folkhögskola) або навчальному гуртку (studieförbund)? Хочете обмінятися ідеями щодо того, як ми разом можемо зміцнити громадянське суспільство в Україні через народну освіту? Ласкаво просимо на зустріч, організовану Sveriges folkhögskolor (Національна асоціація шведських народних вищих шкіл).

Коли: 26 червня, 14.00-16.00 (за шведським часом)

Де: Zoom, ви отримаєте посилання за пару днів до зустрічі.

Реєструйтесь за цим посиланням.

У 2022 році в Україні було засновано першу Народну вищу школу, ідея полягає в тому, щоб вона надихнула інші ініціативи в країні. Щоб це стало можливим, більше людей мають бути готові зробити внесок своїми знаннями та відданістю. Тепер у вас є шанс стати частиною цього розвитку.

Немає значення, чи плануєте ви повернутися в Україну після війни, чи вирішите залишитися у Швеції, українці, які навчалися у Шведській НВШ, є важливими агентами для підтримки сильного громадянського суспільства в Україні після перемоги.

Можливо, ви зібрали натхнення та знання під час свого навчання, якими хочете поділитися? Це може бути шляхом створення мережі, початку нового проекту або обміну думками та ідеями з іншими, які поділяють ваш досвід. Результати та досягнення цієї зустрічі залежать від вас і ваших колег-учасників.

Якщо у вас виникнуть додаткові запитання, будь ласка, звертайтесь англійскою та шведською до Ліни Ремнерт (lina.remnert@sverigesfolkhogskolor.se) aбо українською до Ірини Майстер (irina.maister.bergman@mffhs.se)

Реєструйтесь за цим посиланням.

Дивіться також запрошення на цю подію шведською та англійською мовами.

Зустріч для українців, які навчаються у Шведській народній школі